Verkooptekeningen

Verkooptekeningen
U bevindt zich hier    Kruppa  /  Producten  /  Verkooptekeningen

Plattegrond

Wij leveren twee soorten plattegronden, 2D en 3D plattegronden.

Een goed beelden resultaat tegen een zeer geringe investering. Bied potentiële kopers een plattegrond die gemakkelijk te begrijpen is. Die ze kunnen downloaden op hun eigen pc om zo de inrichting en/of verbouwing te plannen.

Voor ons is een eenvoudige schets of bestaande plattegrond, voldoende om uw woning te tekenen.

Opties: plattegrond met duidelijke lijnen, ruimten inkleuren met oppervlakte berekening, intekenen meubilair.

 

Visualisaties

Woningen met foto’s van aantrekkelijk ogende interieurs worden beter bekeken en zullen sneller verkopen. Aansprekende beelden verkopen ook beter dan bouwtekeningen. Een visualisatie laat potentiele kopers zien wat de potentie van een woning is.

Dit kan door de woning in 3D te zetten en hierbij bijvoorbeeld de woonkamer in drie stijlen te restylen. Het resultaat is een realistisch beeld van hoe de woning eruit zou kunnen zien. Ook is het mogelijk om bij een oud (vervallen) woning het exterieur esthetisch aan te passen, of om voorbeelden te laten zien van eventuele aanbouwen.

NEN 2580 berekening 

Sinds september 2010 zijn makelaars verplicht om gebruiksoppervlakte (GBO) volgens NEN 2580 in te meten. Indien u graag zeker wilt zijn van de oppervlakte en staat van uw woning of BOG, biedt Kruppa u de mogelijkheid om dit te laten uitrekenen.

NEN 2580 Berekening

De voordelen van goede verkooptekeningen 

Hogere ranking op Funda 

 

Het gebruiken van plattegronden, 360 graden fotografie en video in uw presentatie zorgt voor hogere ranking in de zoekresultaten op Funda.

Hogere waardering en meer aandacht van bezoekers op de website

 

Onderzoek heeft aangetoond dat objecten met een uitgebreide professionele presentatie intensiever en langer worden bekeken en beter worden gewaardeerd. (onderzoek van Heliview in 2010)

Meer contactvragen voor u 

 

Inzet van mediaproducten leidt tot een langere bezoekduur, een grote aantal opgevraagde pagina’s en meer contactaanvragen voor u!

Gemak en kwaliteit

 

‘Kruppa’ neemt u het werk uit handen zodat u zich kunt blijven focussen op uw klant. U bestelt en communiceert eenvoudig online.

Contact

Dorpstraat 56
6122 CB, Buchten

T 06 - 29 045 095
E info@kruppa.nl
Kvk: 64049086